Om oss

Tannlege Dirk Hoffmann MNTF

Dirk er født og oppvokst i Tyskland. Han ble ferdig utdannet i 2003 og etter Norskkurs i 2005 startet han å jobbe på Sørlandet ifra 2006. Så førte veien videre til Karmøy der han har jobbet siden 2012 og har blitt hjemmekjær i Sørvestlandet. De største interesser ved siden av å være tannlege er kajakkpadling og fjellturer.

Tannlege Hanne Jordbrudal MNTF


Hanne er født og oppvokst i Kristiansand. Siden hennes mor er tysk, valgte hun å studere tannmedisin i Tyskland. Sommeren 2017 fullførte hun studiet ved Westfälische Wilhelms-Universität i Münster, og har siden arbeidet som tannlege i nærheten av studiebyen sin. Innenfor tannmedisin har hun særlig arbeidet med fyllinger, rotfyllinger, tannrengjøring, kroner, broer, proteser og tanntrekking. Hun har også undervist om tannhelse/tannpleie på småskoletrinnet. I tillegg har hun erfaring med oppfølging av tannhelsen på eldrehjem/palliativhjem. Sommeren 2021 bestemte hun seg for å flytte hjem til Norge. Hun liker å ferdes i naturen, og hun ser fram til å bli bedre kjent med Vestlandet. Ellers er hun glad i sang og musikk,dans og teater, og ikke minst god litteratur.

Tannpleier Martine Kolbeinsen MNTpF

Martine har vokst opp på Åkra og ble utdannet som tannpleier ved Universitetet i Bergen og ble ferdige med studiene i 2018. Så har hun flyttet hjem og har begynt å jobbe på Karmøy. Hun er en nøyaktig og faglig entusiastisk tannpleier. Hun jobber tett i lag med oss tannleger.

Tannlege Rabia Khawaja MNTF

Rabia er født og oppvokst på Østlandet, og ble ferdigutdannet i Oslo i 2010. Før hun flyttet til Haugesund jobbet hun på privatklinikk i Oslo og Lillestrøm. Satt også i styret i Oslo tannlegeforening. Rabia er en engasjert og forståelsesfull tannlege, som tar vare på pasientene. Rabia har dessverre flyttet tilbake hjem til Oslo og måtte dermed slutte hos oss i April 2021.